Solskjaer voedt speculaties over vertrek Lukaku

Reacties

Ole Gunnar Solskjaer zorgt ervoor dat de geruchten over een vertrek van Romelu Lukaku bij Manchester United weer toenemen. De coach heeft de spits buiten zijn selectie gelaten voor de oefenwedstrijd tegen Kristiansund, dinsdagavond in Noorwegen.

Solskjaer voedt speculaties over vertrek Lukaku

Lukaku heeft in de voorbereiding nog geen minuut gespeeld en miste de wedstrijden tegen Perth Glory, Leeds United, Internazionale en Tottenham Hotspur. Solskjaer gaf aan dat Lukaku last heeft van een blessure, maar de aanvaller heeft inmiddels weer getraind met zijn ploeggenoten. Toch zit hij niet bij de 26-koppige selectie voor het duel met Kristiansund.

United maakt op de officiële website niet bekend waarom Lukaku ontbreekt en zorgt daarmee voor speculaties. Lukaku staat in de nadrukkelijke belangstelling van Internazionale, dat de Belg graag wil hebben als opvolger voor Mauro Icardi. Lukaku zelf zou ook wel wat voelen voor een verhuizing naar Italië.

De financiën maken een deal lastig. United betaalde twee jaar geleden liefst 84,7 miljoen euro aan Everton om Lukaku binnen te halen en dus zal Inter met een flinke transfersom moeten komen. Het contract van Lukaku op Old Trafford loopt nog drie jaar door en dus staat United bij de onderhandelingen sterk in de schoenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.