Solskjaer vindt transfervragen weinig respectvol tegenover Van de Beek

Reacties

In tegenstelling tot met name Chelsea heeft Manchester United nog niet echt in de bus geblazen op de transfermarkt. Manager Ole Gunnar Solskjaer vindt echter dat The Red Devils al uitstekende zaken hebben gedaan met het vastleggen van Donny van de Beek.

Solskjaer vindt transfervragen weinig respectvol tegenover Van de Beek
© Pro Shots

'Ik vind dat jullie niet zo respectvol zijn tegenover Donny als jullie zeggen dat we alleen hem hebben vastgelegd', meldde Solskjaer vrijdag tijdens het perspraatje richting het uitduel met Brighton & Hove Albion van zaterdagmiddag. 'Omdat hij een topspeler is, die ons team versterkt.'

Van de Beek scoorde vorige week bij zijn Premier League-debuut tegen Crystal Palace (1-3 verlies) als invaller en had midweeks een basisplaats in de League Cup-wedstrijd bij Luton Town (0-3 zege).

Met een krappe anderhalve week te gaan in deze transferwindow is het de vraag of United nog meer aanwinsten zal presenteren. 'We kijken alleen naar onszelf', zo antwoordde Solskjaer op een vraag over de investeringsdrift van Chelsea. 'Elke club moet zijn eigen keuzes maken. Wij werken er in elk geval hard aan om een competitieve selectie te hebben. Als er belangrijke updates zijn, weten we jullie wel te vinden.'

Uit cijfers van Transfermarkt.de blijkt dat deze zomer liefst 23 clubs meer hebben uitgegeven aan versterkingen dan Manchester United, dat alleen voor Van de Beek een transfersom (39 miljoen euro) op tafel legde. De teruggekeerde, aan Sheffield United verhuurde, doelman Dean Henderson was immers al in dienst bij de Champions League-winnaar van 1999 en 2008.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer D. van de Beek
Meer over D. van de Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.