Solskjaer kent geen twijfel: 'Pogba blijft bij United'

Reacties

Real Madrid moet een streep zetten door de komst van Paul Pogba. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer heeft laten weten dat hij de middenvelder niet laat vertrekken.

Solskjaer kent geen twijfel: 'Pogba blijft bij United'

'Ik ken geen enkele twijfel, Pogba speelt komend seizoen voor Manchester United. Hij keert deze week terug op het trainingsveld, hij heeft maar één oefenduel gemist vanwege een lichte blessure. Hij is waarschijnlijk fit voor onze eerste wedstrijd van het seizoen, tegen Chelsea', aldus Solskjaer.

Voor Real Madrid is het statement van Solskjaer slecht nieuws. Pogba zelf stond open voor een nieuw avontuur en wilde graag naar Spanje verkassen, maar zal nu in Engeland blijven. Solskjaer ziet de Franse international als een sleutelspeler in zijn ploeg voor het komende seizoen.

Van de Beek
Het afketsen van de komst van Pogba betekent dat een transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid steeds realistischer wordt. Zijn zaakwaarnemer heeft al contact gehad met de Spaanse topclub, die echter eerst wilde afwachten hoe het met Pogba zou verlopen. Nu de Fransman niet komt, is de kans groot dat Real werk gaat maken van de komst van Van de Beek.

Van de Beek of Pogba: 'Het technisch beleid van Real is niet te volgen'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.