Solskjaer houdt Pogba liever in Manchester

Reacties

Er is veel te doen om Paul Pogba, die in de belangstelling zou staan van Paris Saint-Germain. Als het aan manager Ole Gunnar Solskjaer ligt, blijft de Franse middenvelder gewoon bij Manchester United.

Solskjaer houdt Pogba liever in Manchester
© Pro Shots

Media in Engeland en Frankrijk voorspelden dat Paris Saint-Germain een bod ging plaatsen op Pogba, die over een volgend jaar aflopend contract beschikt. In een ideale wereld zou Manchester United verlengen of verkopen, Solskjaer opteert voor dat eerste.

'Er is altijd speculatie over Pogba en er zijn altijd clubs geïnteresseerd', zei de Noorse coach, die dit weekend zelf zijn contract verlengde, na de verloren oefenwedstrijd tegen Queens Park Rangers (2-4). 'We hebben Pogba natuurlijk op z'n best gezien, hij weet hoe we over hem denken. Ik heb genoten van mijn tijd met hem en hopelijk kunnen we samen blijven werken.'

Pogba speelde met Frankrijk een sterk EK en dat levert hem dus misschien een mooie transfer op. In Parijs zit echter niet iedereen te wachten op zijn komst. Een groep supporters van Paris Saint-Germain heeft actie gevoerd tegen de mogelijke komst van Pogba, ze hingen een spandoek buiten het stadion van de club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.