'PSG wil zeven spelers lozen en Pogba naast Wijnaldum'

Reacties

Paris Saint-Germain is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Na de komst van Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi en Sergio Ramos moet de selectie uitgedund worden, terwijl Paul Pogba in beeld blijft.

'PSG wil zeven spelers lozen en Pogba naast Wijnaldum'
© Pro Shots

Om het tekort in de begroting te verkleinen, mikt PSG op een som van 180 miljoen euro uit de verkoop van zeven spelers, schrijft L'Équipe. Sergio Rico, Alphonse Aréola, Rafinha, Layvin Kurzawa, Thilo Kehrer, Ander Herrera en Pablo Sarabia zouden mogen vertrekken, in navolging van Mitchell Bakker die naar Bayer Leverkusen overstapte.

Op die manier zou technisch directeur Leonardo ook ruimte creëren voor de komst van Pogba als compagnon van Wijnaldum, melden Franse media. Volgens de site Canal Supporters, een betrouwbare bron als het gaat om PSG-nieuws, nadert de club alvast een akkoord met de middenvelder van Manchester United. De Engelse topclub zou een bedrag tussen 70 en 80 miljoen euro verlangen voor Pogba.

De Financial Fair Play-regels hoeven PSG daarbij niet in de weg te zitten. Door misgelopen inkomsten tijdens de coronacrisis wegen die momenteel minder zwaar voor clubs. Bovendien kwamen Donnarumma, Wijnaldum en Ramos transfervrij naar Parijs.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.