Solari start met ruime zege in verplicht bekernummer Real Madrid

Reacties

Santiago Solari is met een overwinning begonnen als interim-trainer van Real Madrid. De Koninklijke won in de heenwedstrijd van de laatste zestien van het toernooi om de Copa del Rey van Melilla, dat uitkomt op het derde niveau van Spanje: 0-4.

Solari start met ruime zege in verplicht bekernummer Real Madrid

Real stuurde trainer Julen Lopetegui maandag de laan uit vanwege de teleurstellende resultaten van de afgelopen weken, met de afdroging tegen Barcelona van zondag (5-1) als druppel. Solari, trainer van de beloften, werd aangesteld als tijdelijke vervanger en kende tegen Melilla zijn vuurdoop.

De Argentijn stuurde Real met een mix van basis- en reservespelers het veld in en zag zijn ploeg na een half uur op voorsprong komen. Álvaro Odriozola gaf voor en voor Karim Benzema was het eenvoudig om de bal binnen te tikken. Vlak voor rust viel de 0-2 op eenzelfde wijze. Vinícius Júnior, die uitblonk aan de kant van Real, gaf vanaf links de pass en Marco Asensio drukte af.

Uiteindelijk liepen de bezoekers nog uit dankzij Odriozola en Cristo González. Real en Melilla treffen elkaar op 5 december pas voor de return in Madrid. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de achtste finale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.