Solanke leidt Liverpool in Hongkong langs het Crystal Palace van De Boer

Reacties

Liverpool heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen van het Crystal Palace van Frank de Boer: 2-0. Ex-Vitessenaar Dominic Solanke was met een treffer direct belangrijk voor zijn nieuwe ploeg.

Solanke leidt Liverpool in Hongkong langs het Crystal Palace van De Boer

In Hongkong spelen de formaties van Jürgen Klopp en De Boer om de Premier League Asia Trophy. Eerder vandaag was Leicester City na penalty's te sterk voor West Bromwich Albion (1-1). Bij Liverpool begon aankoop Mohamed Salah in de basis. Georginio Wijnaldum kwam in de tweede helft binnen de lijnen.

In de eerste helft wisten beide ploegen niet te scoren. Na een uur brak Solanke de ban namens The Reds. Van buiten de zestien meter schoot de Engelsman overtuigend onderin de hoek. Het tweede doelpunt was van een iets mindere schoonheid. Een geblokt schot kwam voor de voeten van Divock Origi terecht. De Belg kon de bal vervolgens gemakkelijk in het doel schuiven.

Zaterdag staat de finale van het toernooi op het programma. Dan neemt Liverpool het op tegen Leicester City (14.30 uur). Eerder op die dag strijden Crystal Palace en West Bromwich Albion om het brons (12.00 uur).

Bekijk hier het doelpunt van Solanke

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.