Sneijder staat voor terugkeer bij Nice: 'Ik denk dat hij er klaar voor is'

Reacties

Voor Wesley Sneijder lonkt een rentree bij OGC Nice in het Europa League-duel met Lazio. De spelmaker kwam al een kleine maand niet meer in actie voor de Fransen die hem deze zomer binnenhaalden.

Sneijder staat voor terugkeer bij Nice: 'Ik denk dat hij er klaar voor is'

Sneijder kwam na zijn komst tot slechts drie optredens voor de zuiderlingen. Zijn laatste speelminuten dateren van eind augustus. Daarna liet Lucien Favre hem wegens een gebrek aan fitheid links liggen en miste de middenvelder onder meer het duel met Vitesse. Ook bondscoach Dick Advocaat deed geen beroep op Sneijder, die mogelijk donderdag tegen de Romeinen wel weer op het veld staat.

'Sneijder heeft goede trainingen afgewerkt', aldus Favre op het perspraatje in aanloop naar de wedstrijd. 'Ik denk dat hij bij de selectie zal zitten. Ik hoop dat hij er klaar voor is en dat ik denk ik ook wel.''

Super Mario
Favre beantwoordde ook vragen over een andere grote naam uit zijn spelersgroep: Mario Balotelli. De spits, die in zes competitieduels al vijf keer scoorde, is nog altijd niet in beeld voor de Italiaanse ploeg. Zijn trainer hecht wel waarde aan de aanvaller. 'Mario is een zeer belangrijk wapen', aldus Favre. 'En de beste manier voor hem om bij het nationale elftal te komen, is door te schitteren bij ons.

Nice gaat na twee speelrondes in Groep K aan kop met zes punten, evenveel als opponent Lazio. Groepsgenoten Vitesse en Zulte-Waregem strijden donderdagavond (aftrap 19.00 uur) om hun eerste punt(en) in de groepsfase van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.