Sluitpost Sevilla waardeert actie PSV-fans: 'Een geweldig gebaar'

Reacties

Marko Dmitrovic heeft verheugd gereageerd op een actie van de supportersvereniging van PSV. De doelman van Sevilla kreeg een bos bloemen aangeboden vanwege het incident tijdens het Europa League-duel in het Philips Stadion.

Sluitpost Sevilla waardeert actie PSV-fans: 'Een geweldig gebaar'
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
Sevilla
Sevilla

In de extra tijd van die wedstrijd sprintte een man uit een van de thuisvakken het veld op. Dmitrovic zag het gebeuren en kon zich op tijd verweren. De raddraaier kon worden afgevoerd. Om de Serviër een hart onder de riem te steken, ging een bos bloemen naar zijn adres. Bijgevoegd was een kaartje met de tekst 'Sorry namens alle andere PSV-supporters'.

Dmitrovic liet vervolgens op Twitter van zich horen. 'Ik ben de PSV-supporters dankbaar voor dit geweldige gebaar. Dat laat zien waar de fans van deze club voor staan. Eén persoon staat niet symbool voor een grote en gerespecteerde club als PSV en de stad Eindhoven, die voor Sevilla altijd speciaal zal zijn. Ontzettend bedankt.'

Dat neemt niet weg dat PSV nog altijd moet vrezen voor een zware sanctie van de UEFA. Naar verwacht volgt eind deze maand een uitspraak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.