Slotseizoen Sunderland Till I Die vanaf volgende week te zien

Reacties

Het derde en laatste seizoen van de populaire reeks 'Sunderland Till I Die' is volgende week te zien. De Engelse club die centraal staat in de serie heeft vrijdag bevestigd dat seizoen drie vanaf aanstaande dinsdag te zien is op Netflix.

Slotseizoen Sunderland Till I Die vanaf volgende week te zien
© Pro Shots

De serie werd een gigantische hit bij het voetbalpubliek, en sindsdien hebben heel wat clubs er een voorbeeld aan genomen: de fly on the wall-documentaires bij voetbalverenigingen zijn niet aan te slepen. De makers van deze reeks hebben, tegen het oorspronkelijke plan, een derde seizoen gemaakt zodat er een happy end kan komen.

De kijker wordt in de eerste twee seizoenen namelijk meegezogen in een club in verval. Iedereen kon zien hoe The Black Cats in 2018 naar de League One vielen en een jaar later niet wisten te promoveren, overgoten met een woest amusante saus van klungelige bestuurders. Nu komt er toch een vrolijk einde: dit derde deel draait om de promotie van de club in 2022.

Voor de liefhebber is ook Welcome to Wrexham binnenkort terug met een nieuw seizoen. De Hollywood-eigenaren van de club uit Wales, Rob McElhenney en Ryan Reynolds, hebben de poorten van hun club weer open gezet. De kijker kan vanaf 18 april meegenieten op streamingdienst Disney+.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sunderland
Meer over Sunderland
Meer Championship
Meer over Championship
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.