Slot zet aanwinst Pedersen voor het eerst aan het werk

Reacties

Marcus Holmgren Pedersen maakt zaterdagmiddag zijn officieuze debuut in het shirt van Feyenoord. De rechtsback kwam deze zomer over van Molde FK en start in de oefenwedstrijd tegen AEK Athene.

Slot zet aanwinst Pedersen voor het eerst aan het werk
© Pro Shots

Vorige week, toen Feyenoord met 1-1 gelijkspeelde tegen AA Gent, was Pedersen er nog niet bij. Nu start hij als rechtsback in een viermansdefensie, Leroy Fer staat net als tegen de Belgen centraal achterin opgesteld. Marcos Senesi en Tyrell Malacia completeren de verdedigingslinie.

Op het middenveld heeft Guus Til opnieuw een basisplaats, in tegenstelling tot Franco Antonucci. Hij zit weer op de bank, Mark Diemers en Jens Toornstra spelen. Voorin heeft Naoufal Bannis een basisplek, hij maakte tegen AA Gent de eerste en vooralsnog enige treffer in de Feyenoord-voorbereiding. Bryan Linssen en Luis Sinisterra staan naast hem op de flanken.

Feyenoord, dat onlangs aankondigde dat de Open Dag werd geannuleerd, speelt in de voorbereiding ook nog tegen Werder Bremen, PAOK Saloniki en ADO Den Haag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.