Feyenoord betreurt besluit en annuleert Open Dag

Reacties

Fans van Feyenoord moeten het dit seizoen doen zonder Open Dag en eerste openbare training. Feyenoord heeft het evenement geannuleerd vanwege de situatie omtrent de coronapandemie. Vorig jaar ging de Open Dag van Feyenoord ook niet door.

Feyenoord betreurt besluit en annuleert Open Dag
© Pro Shots

Op de website geeft de Rotterdamse club tekst en uitleg over het besluit. 'Hoewel er deze zomer steeds meer mogelijk is wat betreft het organiseren van evenementen, geldt er nog altijd een aantal beperkingen die lastige uitdagingen met zich meebrengen, zoals bijvoorbeeld het testen voor toegang. De jaarlijkse Open Dag van Feyenoord heeft een dusdanig laagdrempelig en open karakter, dat het voor de club geen optie is om hierbij testen voor toegang toe te passen en bezoekers te vragen om een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs.'

Feyenoord wijst naar andere opties om de fans toch te laten genieten van live voetbal. Zo zijn er tickets te bestellen voor de oefenwedstrijden tegen Werder Bremen (17 juli), PAOK Saloniki (25 juli) en ADO Den Haag (1 augustus). Op 15 augustus opent Feyenoord het seizoen in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Willem II. Daarvoor komt Feyenoord uit in de voorronde van de Conference League, FK Decic of FK Drita is de eerste Europese tegenstander.

Lees hier het volledige bericht van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.