Slot wint Rinus Michels Award na landstitel met Feyenoord voor tweede jaar op rij

Reacties

Arne Slot heeft voor het tweede jaar op rij de Rinus Michels Award gewonnen. De trainer van Feyenoord ontvangt de prijs na het winnen van de landstitel met de Rotterdammers.

Slot wint Rinus Michels Award na landstitel met Feyenoord voor tweede jaar op rij
© Pro Shots

Vorig jaar won Slot de prestigieuze award voor Trainer van het Jaar in de Eredivisie ook al. Toen leidde de 44-jarige oefenmeester de Rotterdammers naar de finale van de Conference League, maar was de derde plaats in de competitie het hoogst haalbare.

Slot kreeg de prijs maandag uitgereikt uit handen van Guus Hiddink, die de Rinus Michels Award in 2005 en 2006 als trainer van PSV ook prolongeerde. Frank de Boer won de prijs in 2013 en 2014 na twee opeenvolgende landstitels met Ajax ook twee keer op rij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Behalve Slot waren ook Ron Jans (won de play-offs met FC Twente), Pascal Jansen (vierde met AZ en halve finale Conference League), Joseph Oosting (negende met RKC Waalwijk) en Maurice Steijn (zesde met Sparta Rotterdam) in de Eredivisie genomineerd.

Schreuder
In de Keuken Kampioen Divisie ging de Rinus Michels Award naar Dick Schreuder. De 51-jarige broer van Alfred Schreuder leidde PEC Zwolle afgelopen seizoen naar promotie in de Eredivisie, maar liep het kampioenschap in de slotfase van het seizoen mis.

John Lammers (kampioen met Heracles Almelo), Alex Pastoor (gepromoveerd met Almere City FC), Rob Penders (FC Eindhoven) en Maurice Verberne (MVV Maastricht) waren ook genomineerd voor de Rinus Michels Award in de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.