Slot wil nog niet zeggen of Bijlow bij terugkeer ook direct keept

Reacties

Arne Slot lijkt zich niet in de kaart te willen laten kijken door José Mourinho. Op de persconferentie in aanloop naar Feyenoord - AS Roma gaf Slot niks prijs over het meedoen van de in de selectie teruggekeerde doelman.

Slot wil nog niet zeggen of Bijlow bij terugkeer ook direct keept
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
AS Roma
AS Roma

'Hij heeft nu twee weken meegetraind en is onze eerste doelman. Hij zal morgen bij de selectie zitten, maar jullie zullen morgenavond zien of hij ook gaat spelen', aldus Slot.

Het voorzichtig omgaan met Bijlow valt niet volledig los te zien van de prestaties van vervanger Timon Wellenreuther. Maar uiteindelijk is het de situatie van Bijlow zelf die de doorslag zal geven. 'Als zijn vervanger het dramatisch had gedaan, hadden we het moment naar voren kunnen halen, maar Justin is onze eerste keeper. Op het moment dat wij vinden dat hij zichzelf is en klaar is om te keepen, is hij onze eerste keeper.'

Op Quinten Timber na lijkt Slot te beschikken over een fitte selectie richting de eerste kwartfinale in de Europa League. Alireza Jahanbakhsh heeft ook getraind en lijkt fit. Patrik Wålemark begeeft zich nog niet op de volle honderd procent, maar traint wel mee met de Rotterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.