Slot wijst op imponerende cijfers ongeslagen Partizan Belgrado

Reacties

Arne Slot denkt dat Feyenoord de borst nat kan maken voor de duels met Partizan Belgrado in de achtste finale van de Conference League. De keuzeheer, die vrijdag zijn contract verlengde, ging vrijdag kort in op de loting.

Slot wijst op imponerende cijfers ongeslagen Partizan Belgrado
© Pro Shots

'Drie jaar geleden trof ik hen al met AZ (beide duels in de Europa League-groepsfase eindigden in 2-2, red.). Een aantal spelers is er nog bij', vertelde Slot vrijdag tijdens een persmoment in De Kuip.

'Je gaat snel de ranglijst bekijken en dan zie je dat we voor de verandering weer een ploeg treffen die in competitieverband nog niet heeft verloren. Ze hebben maar twee keer gelijkgespeeld, de andere wedstrijden wonnen ze. Met Slavia Praag hadden we dat eerder ook al.'

Partizan Belgrado voert de Servische competitie momenteel aan met 65 punten uit 23 duels, waarmee het een voorsprong van vijf punten heeft op aartsrivaal Rode Ster Belgrado. Zeer imponerend is ook het doelsaldo van 61-6.

'In deze fase van het toernooi is elke tegenstander lastig', zo weet Slot. 'Het is dus een ploeg die het in de competitie extreem goed doet en in Europa versloegen ze Sparta Praag, wat een knappe prestatie is. We treffen een sterke tegenstander, maar dat geldt voor Partizan ook.'

Feyenoord speelt op 10 maart eerst een uitwedstrijd, een week later is de return in De Kuip.

Nu al heeft Feyenoord een recordaantal zeges in een Europees seizoen geboekt:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.