Slot reageert realistisch op mislopen Zerrouki

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zich neergelegd bij het (voorlopig) mislopen van FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Dinsdag werd bekend dat de club uit Enschede hem definitief niet gaat verkopen deze winterperiode. Feyenoord was erg lang bezig met de komst van Zerrouki.

Slot reageert realistisch op mislopen Zerrouki
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
PEC Zwolle
PEC Zwolle

Slot had ongetwijfeld gehoopt dat hij de Algerijnse international donderdagavond al kon gebruiken in het bekerduel met PEC Zwolle, waar de coach woensdag op vooruitblikte. Uiteraard ging het over Zerrouki. 'Het is jammer dat wij Zerrouki niet naar Feyenoord hebben kunnen halen, maar de realiteit is dat bij Feyenoord met haar huidige financiële middelen sommige dingen niet mogelijk zijn. Ik ben in niemand teleurgesteld binnen de club', bleef Slot realistisch op het persmoment.

Voor Slot komt dit niet onverwachts. 'Dat wist ik al toen ik anderhalf jaar geleden aan deze klus begon', reageerde hij op de persconferentie, opgetikt door RTV Rijnmond. Via algemeen directeur Dennis te Kloese reageerde Feyenoord eerder al op de afgeketste transfer, door te stellen dat de clubleiding er alles aan heeft gedaan om deze transfer te realiseren.

Feyenoord schakelt nu door op zoek naar een middenvelder, een die direct inzetbaar is. Naar verluidt richt de club zich op buitenlandse opties, waarbij de Noor Sivert Mannsverk van Molde FK een serieuze kandidaat is, maar tegelijkertijd heeft Feyenoord ook in België en Engeland middenvelders in het vizier.

Dit had Ramiz Zerrouki kunnen toevoegen aan Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.