Teleurgesteld Feyenoord legt zich neer bij 'nee' FC Twente over Zerrouki

Reacties

Feyenoord staakt de pogingen Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente. De clubleiding van de Rotterdammers sprak vandaag met Twente's technisch directeur Jan Streuer en kreeg te horen dat Zerrouki pas per 1 juli te koop is, ondanks dat Feyenoord ver wilde gaan voor de controlerende middenvelder.

Teleurgesteld Feyenoord legt zich neer bij 'nee' FC Twente over Zerrouki
© Pro Shots

Feyenoord reageert teleurgesteld op het besluit van FC Twente. Algemeen directeur Dennis te Kloese wilde nu zaken doen en was bereid een voor clubbegrippen maximale transfersom te betalen, maar niet meer dan acht miljoen euro. 'Wij hebben er alles aan gedaan deze speler te halen zonder het clubbelang uit het oog te verliezen', zegt Te Kloese, 'maar voor ons is er ook een grens en houdt het ergens op. Ik vind het jammer voor ons en ook voor de speler.'

Feyenoord schakelt nu door op zoek naar een middenvelder, een die direct inzetbaar is. Naar verluidt richt de club zich op buitenlandse opties, waarbij de Noor Sivert Mannsverk van Molde FK een serieuze kandidaat is, maar tegelijkertijd heeft Feyenoord ook in België en Engeland middenvelders in het vizier.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.