Slot reageert op uitspraken over misplaatste arrogantie

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot vindt niet dat Feyenoord zich arrogant heeft opgesteld in de zaak rondom Mats Wieffer. Excelsior wilde graag afscheid nemen van de middenvelder voor het thuisduel van zondag, maar daar ging de koploper van de Eredivisie niet akkoord mee.

Slot reageert op uitspraken over misplaatste arrogantie
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
0 - 2
Feyenoord
Feyenoord

'Ik vind er ook wat van als Feyenoord niet toelaat dat wij afscheid willen nemen van Wieffer. Ik vind dat soort dingen een beetje jammer, het is misplaatste arrogantie', vertelde trainer Marinus Dijkhuizen van Excelsior na de wedstrijd.

Op het persmoment na de 0-2 zege kwam Slot terug op de situatie en de reactie van zijn collega. 'Wij hebben ervoor gekozen om Mats zich op de wedstrijd te laten richten. Als ze afscheid willen nemen van Mats, hebben ze daar een jaar de tijd voor gehad. Dan hadden ze dat ook op andere momenten in kunnen plannen', vindt Slot.

Tevens vindt de coach van Feyenoord dat het besluit om Wieffer geen afscheid te laten nemen juist getuigt van een goede voorbereiding op het duel. 'Ik zou daar juist geen arrogantie in willen zien. Ik zie daarin dat we de wedstrijd zeer serieus hebben genomen vandaag. Iedereen mag zijn eigen woordkeuze hebben, maar we hebben Excelsior heel serieus genomen. En dat bleek ook terecht te zijn, want we hebben het hier heel moeilijk gehad.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.