Slot kiest in strijd om Johan Cruijff Schaal voor vernieuwd middenveld

Reacties

Arne Slot heeft zijn eerste basisopstelling van het seizoen bekendgemaakt. Voor het duel om de Johan Cruijff Schaal kiest de trainer van Feyenoord voor twee nieuwelingen op het middenveld.

Slot kiest in strijd om Johan Cruijff Schaal voor vernieuwd middenveld
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 1
PSV
PSV

In De Kuip kruisen de Rotterdammers vrijdagavond de degens met bekerwinnaar PSV. Als landskampioen geniet Feyenoord het thuisvoordeel, waardoor het eerste officiële duel van het seizoen in eigen stadion wordt afgewerkt. Dat doet Slot met Calvin Stengs en Ramiz Zerrouki op het middenveld.

De twee aankopen, overgenomen van OGC Nice en FC Twente, vormen een trio met Mats Wieffer. Dat betekent dat Quinten Timber op de reservebank begint. Iets waar aanvoerder Gernot Trauner niet te vinden is, want de verdediger is druk bezig aan een revalidatie en nog niet fit genoeg om te spelen.

Onder de lat zal met Justin Bijlow een vertrouwd gezicht plaatsnemen. Ook de achterhoede bestaat uit een kwartet bekende gezichten: Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, David Hancko en Quilindschy Hartman bemannen de defensie. Voorin spelen Alireza Jahanbakhsh, Santiago Giménez en Igor Paixão.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Stengs; Jahanbakhsh, Giménez, Paixão.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Johan Cruijff Schaal
Meer over Johan Cruijff Schaal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.