Slot grijpt terug op 'Champions League-opstelling'

Reacties

Door de blessure van Yankuba Minteh kan Feyenoord-trainer Arne Slot terugvallen op zijn zogenaamde Champions League-opstelling. Dit betekent dat tegen Lazio Calvin Stengs weer als buitenspeler begint en niet als middenvelder.

Slot grijpt terug op 'Champions League-opstelling'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Lazio
Lazio

In de vorige Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid koos Slot ook al voor wat meer controle op het middenveld door Ramiz Zerrouki in te zetten in plaats van Stengs, de van FC Twente overgekomen middenvelder start ook in de thuiswedstrijd tegen Lazio. Hij vormt het middenveld met Mats Wieffer en Quinten Timber.

Voorin staat Stengs dus, ditmaal naast Santiago Giménez. De Mexicaanse spits staat voor zijn debuut in de Champions League, nadat hij twee duels schorsing heeft uitgezeten. Vanaf de andere kant moet de aanvoer richting hem van Igor Paixão komen. Slot heeft een extra optie voorin: Luka Ivanusec keert terug bij de selectie na zijn blessure.

Achterin moest Slot ook schuiven, door de afwezigheid van Gernot Trauner. Bart Nieuwkoop start hierdoor als rechtsback, Lutsharel Geertruida schuift naar het centrum. Justin Bijlow start na zijn succesvolle rentree tegen Vitesse ook in de Champions League, wat ook voor de goalie zijn debuut in het elitetoernooi betekent.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Giménez, Paixão.
Opstelling Lazio: Provodel; Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic; Vecino, Rovella, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.