Feyenoord krijgt vlak voor CL-duel met Lazio slecht nieuws over Minteh

Reacties

Feyenoord kan de komende weken geen beroep doen op Yankuba Minteh. De negentienjarige vleugelspits heeft een spierblessure overgehouden aan het competitieduel met Vitesse (4-0) van afgelopen zaterdag.

Feyenoord krijgt vlak voor CL-duel met Lazio slecht nieuws over Minteh
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 0
Vitesse
Vitesse

Trainer Arne Slot liet na afloop al weten dat hij meer zorgen had over Minteh dan de eveneens uitgevallen Santiago Giménez. Een dag voor het belangrijke Champions League-duel met Lazio is nu bekend geworden dat de Gambiaanse dribbelaar voorlopig niet inzetbaar is.

Het is een tegenvaller voor Feyenoord, want Minteh veroverde snel een basisplaats nadat hij afgelopen zomer op huurbasis overkwam van Newcastle United. In de Eredivisie was hij in negen competitieduels goed voor drie goals en een assist en in de Champions League was Minteh ook dreigend.

Minteh is na Luka Ivanusec de tweede vleugelaanvaller die in de lappenmand zit bij Feyenoord. Ook aanvoerder Gernot Trauner kampt nog met een blessure. Doelman Justin Bijlow maakte tegen Vitesse wel zijn rentree. Ook is Santiago Giménez na zijn schorsing weer beschikbaar in de CL.

Wo 25 okt. 2023

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.