Bijlow keert terug onder de lat bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft vrijdagmiddag bevestigd dat Justin Bijlow terugkeert als eerste keeper. De goalie raakte in augustus op de training geblesseerd, maar zal tegen Vitesse keepen.

Bijlow keert terug onder de lat bij Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 0
Vitesse
Vitesse

Voor de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam ging het mis voor Bijlow, die een breuk in zijn pols opliep. Daarvoor had de eerste doelman van Feyenoord gekeept tegen PSV (in de Johan Cruijff Schaal) en Fortuna Sittard (de eerste competitiewedstrijd van het seizoen). Hiervoor had Bijlow al zijn rentree gemaakt in een oefenwedstrijd van Feyenoord.

'Ik ben blij dat hij weer fit is', vertelde Slot op het persmoment richting de wedstrijd tegen Vitesse. 'Hij is ook blij dat hij weer gaat starten, maar hij wist ook dat hij onze eerste keeper is. Timon (Wellenreuther, red.) heeft het heel goed gedaan. Maar de vorige keer dat Justin Timon verving, deed Justin het ook weer heel goed. Dus er is alle reden voor om daar met vertrouwen naar te kijken. Hij is fit, oog fris en heeft er zin in. Ik hoop niet dat hij heel veel te doen krijgt', sloot Slot af met een knipoog.

Voor keeper Timon Wellenreuther, die na de terugkeer van Bijlow weer op de bank komt, is het een moeilijke situatie. Slot: 'Ik kan me wel voorstellen dat het voor hem lastig is, omdat je steeds meer gewend raakt aan het feit dat je mag keepen. En daar beleef je plezier aan. Maar er is vaak genoeg duidelijkheid over geschept', doelt Slot op de keepershiërarchie.

Slot begon het persmoment in Rotterdam-Zuid nog met minder nieuws. Luka Ivanusec en Gernot Trauner zijn ook na de interlandperiode nog niet inzetbaar voor Feyenoord. 

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
34
29
4
1
111-21
+90
91
2
Feyenoord
34
26
6
2
92-26
+66
84
3
FC Twente
34
21
6
7
69-36
+33
69
4
AZ
34
19
8
7
70-39
+31
65
* Actueel tot en met 26 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.