Slot: 'Ajax geeft ook energie'

Reacties

Vier dagen voor De Klassieker is het de vraag hoe Feyenoord herstelt van de uitschakeling en de fysieke inspanning tegen FC Twente. De Rotterdammers verloren een duel dat ze hadden moeten winnen en vlogen uit het toernooi om de KNVB-beker. Zondag komt Ajax naar De Kuip, dat voor het bekerduel met de amateurs van Barendrecht de basisploeg spaarde.

Slot: 'Ajax geeft ook energie'
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
nv
2 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Bij Feyenoord is Gernot Trauner nu al een twijfelgeval. De Abwehr Chef moest zich met een bovenbeenblessure laten wisselen, hoewel hij de eerste helft nog wel volmaakte. 'Gernot gaf aan dat hij iets voelde. We zullen zien hoe dat zich de komende dagen ontwikkelt', aldus Slot.

'Verder is het niet nieuw dat we minder rustdagen hebben dan onze tegenstander, want we spelen op donderdag Europees. Dus hiermee krijgen we vaker te maken. Maar als ik zie hoe fit ze zijn en tot de allerlaatste seconde tot kansen komen, maak ik me op zich geen zorgen', zegt de Feyenoord-coach.

'Ja, zondag, Ajax, ik kijk er naar uit. Tégen Ajax spelen gééft ook veel energie. Je kunt erop wachten dat we veel moeten lopen, dus zullen we wel echt fit móeten zijn.'

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.