'Slecht nieuws voor Wijnaldum: PSG neemt middenvelder niet mee naar Japan'

Reacties

Het middenveld van Paris Saint-Germain puilt uit. Na de komst van Manuel Ugarte heeft Luis Enrique liefst twaalf middenvelders tot zijn beschikking. Dat lijkt slecht nieuws te betekenen voor Georginio Wijnaldum.

'Slecht nieuws voor Wijnaldum: PSG neemt middenvelder niet mee naar Japan'
© Pro Shots

Na een uitleenbeurt aan AS Roma dacht Wijnaldum deze zomer voor zijn kans te gaan in de Franse hoofdstad, maar PSG lijkt andere plannen te hebben. RMC Sport en l'Équipe weten dat de hoofdstedelingen een groep met mogelijke vertrekkers apart willen laten trainen. Daarbij worden ook de namen van Wijnaldum en Layvin Kurzawa genoemd.

Volgens l'Équipe komt de tweede garnituur op 22 juli samen. Pijnlijk is dat de A-selectie diezelfde dag in het vliegtuig stapt naar Japan, waar PSG op tournee gaat. In Azië staan onder meer vriendschappelijke ontmoetingen met Al-Nassr (de club van Cristiano Ronaldo), Cerezo Osaka en Internazionale op het programma.

Alle opties openhouden
Het is nog niet bekend waar de toekomst van Wijnaldum ligt. Een terugkeer naar PSV of Feyenoord ligt niet meteen voor de hand, liet de 32-jarige middenvelder vorige maand weten aan VI. 'Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer is niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.