Wijnaldum: 'Terugkeer naar Nederland niet mijn eerste optie'

Reacties

Een terugkeer van Georginio Wijnaldum in de Eredivisie is nog lang geen uitgemaakte zaak. Dat heeft de 32-jarige Oranje-international na de verliespartij van het Nederlands elftal tegen Italië (2-3) laten weten.

Wijnaldum: 'Terugkeer naar Nederland niet mijn eerste optie'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 3
Italië
Italië

Wijnaldum viel zondag in Enschede in en maakte de tweede goal voor Oranje. Na afloop ging de door Paris Saint-Germain aan AS Roma verhuurde middenvelder in op vragen over zijn toekomst. PSV wil hem immers graag terughalen naar Nederland en ook zijn voormalige werkgever Feyenoord wordt genoemd als mogelijke bestemming.

'Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde', aldus Wijnaldum, die een terugkeer ook niet helemaal wilde uitsluiten. 'Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer is niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten.'

Wijnaldum beschikt bij PSG nog over een contract tot medio 2024. Op 17 juli staat in Parijs de eerste training op het menu.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.