Na komst Ugarte heeft Wijnaldum nu elf concurrenten op middenveld bij PSG

Reacties

Met de komst van Manuel Ugarte is de concurrentiestrijd op het overvolle middenveld van Paris Saint-Germain nog wat heftiger geworden. In totaal heeft de kampioen van Frankrijk nu twaalf middenvelders onder contract staan.

Na komst Ugarte heeft Wijnaldum nu elf concurrenten op middenveld bij PSG

PSG maakte vrijdag bekend de afkoopclausule in het contract van Manuel Ugarte te lichten. Daardoor kon de club uit Parijs de Uruguayaan voor zestig miljoen euro overnemen van Sporting Portugal. Dat maakt de concurrentiestrijd voor onder anderen Georginio Wijnaldum weer een stuk uitdagender.

Naast Wijnaldum en Ugarte, heeft PSG ook Leandro Paredes, Danilo Pereira, Vitinha, Marco Verratti, Fabián Ruiz, Carlos Soler, Warren Zaïre-Emery, Renato Sanches en Ismaël Gharbi onder contract staan. Zij hopen allemaal op een plekje op het Parijse middenveld. Daarnaast keert Edouard Michut terug van een uitleenbeurt aan Sunderland.

Wijnaldum speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor AS Roma. Mede door blessureleed stond hij slechts tien Serie A-wedstrijden in de basis. Het seizoen daarvoor in dienst van PSG was ook al wisselvallig, waardoor hij nooit onomstreden is geworden bij de Franse topclub. PSG zal deze zomer ongetwijfeld nog van een aantal middenvelders afscheid willen nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.