PSG activeert peperdure clausule en slaat toe bij Sporting Portugal

Reacties

Paris Saint-Germain heeft Chelsea definitief afgetroefd in de strijd om de handtekening van Manuel Ugarte. De 22-jarige middenvelder komt voor zestig miljoen euro over van Sporting Portugal.

PSG activeert peperdure clausule en slaat toe bij Sporting Portugal
© Pro Shots

Ugarte leek eerder deze zomer hard op weg naar Chelsea. De transfer leek in kannen en kruiken, maar toen mengde PSG zich plotseling in de strijd. Dat deed de Uruguayaans international van gedachten veranderen. The Blues trokken zich terug uit de onderhandelingen en de Franse landskampioen sloeg vervolgens toe.

Met de overgang van Ugarte is zestig miljoen euro gemoeid. Dat was de contractueel vastgestelde afkoopsom in het contract van de middenvelder. Ugarte staat aan de vooravond van zijn derde club in Europa. Famalicão haalde hem vier jaar geleden naar Portugal, een jaar later verkaste hij naar Sporting Lissabon.

In Parijs gaat Ugarte de zware concurrentiestrijd aan met onder anderen Danilo Pereira, Marco Verratti, Vitinha, Fabian Ruíz, Carlos Soler en Renato Sanches.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

M. Ugarte


Geboortedatum:
11 april 2001
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Montevideo
Nationaliteit
Uruguay
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
77 kg
Huidige club:
Paris Saint-Germain
Nationaal team:
Uruguay
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.