'PSG heeft met Thuram derde transfervrije aanwinst bijna binnen'

Reacties

Paris Saint-Germain nadert met Marcus Thuram een akkoord over een transfervrije overstap. Voor de Frans international lonkt de kans om in het Parc des Princes een voorhoede te gaan vormen met Kylian Mbappé.

'PSG heeft met Thuram derde transfervrije aanwinst bijna binnen'
© Pro Shots

Thuram is een interessant transferdoelwit voor veel Europese topclubs. De 25-jarige zoon van WK- en EK-winnaar Lilian Thuram kan zowel in de punt van de aanval als op de flanken uit de voeten en groeide ook bij de nationale ploeg uit tot een gewaardeerde kracht. Hij viel tijdens het WK vijf keer in bij Les Bleus, waaronder in de verloren finale tegen Argentinië.

Volgens L'Équipe heeft Thuram in januari nog een voorstel van Chelsea afgewezen, terwijl hij onlangs aanbiedingen van Atlético Madrid en Internazionale heeft ontvangen. Al lang was duidelijk dat hij zijn aflopende contract bij Borussia Mönchengladbach niet zou verlengen. Het project in Parijs zou hem nu het meest aanspreken. Thuram en de PSG-leiding zijn in de voorbije dagen in gesprekken dichter tot elkaar gekomen, meldt de Franse krant.

Het plan bij PSG is om met Milan Skriniar, Marco Asensio en Thuram minstens drie transfervrije spelers binnen te halen. Het is onderdeel van het doorselecteren zoals technisch directeur Luis Campos dat voor ogen heeft. Afgelopen weekend werd afscheid genomen van Lionel Messi. Skriniar bevestigde in januari al dat hij Internazionale zou verlaten voor PSG. Asensio maakte vorig weekend bekend dat hij zijn aflopende contract bij Real Madrid niet ging verlengen. Hij kiest zeer waarschijnlijk ook voor een overstap naar de kampioen van Frankrijk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.