Sinisterra etaleert bloedvorm en evenaart beste seizoen voor Feyenoord

Reacties

Luis Sinisterra is vooralsnog niet te stoppen. Met zijn zevende doelpunt van het nog prille seizoen zette de Colombiaan Feyenoord pal voor rust op voorsprong tegen FC Utrecht. 

Sinisterra etaleert bloedvorm en evenaart beste seizoen voor Feyenoord
FC Utrecht
FC Utrecht
3 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Sinisterra scoorde in de Galgenwaard op kenmerkende wijze. De man in vorm nam een fabelachtige pass van Alireza Jahanbakhsh goed aan, kapte naar binnen en passeerde doelman Maarten Paes in de korte hoek.

Sinisterra maakte dit seizoen in negen officiële wedstrijden zeven doelpunten, waarmee hij zijn succesvolste jaargang in Rotterdamse dienst nu al heeft geëvenaard. In seizoen 2019/20 kwam Sinisterra eveneens tot zeven doelpunten, maar daar had de 22-jarige aanvaller destijds 32 duels voor nodig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van korte duur
De voorsprong van Feyenoord bleek overigens van korte duur. Op slag van rust zorgde Willem Janssen voor de gelijkmaker. Op aangeven van Anastasios Douvikas tikte de opgestoomde aanvoerder van dichtbij binnen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.