Simons neemt afscheid van Van Nistelrooij: 'Voor eeuwig dankbaar'

Reacties

Xavi Simons heeft woensdag gereageerd op het plotse vertrek van Ruud van Nistelrooij als trainer van PSV. De sterspeler van de Eindhovenaren bedankt de oefenmeester voor zijn werk van dit seizoen.

Simons neemt afscheid van Van Nistelrooij: 'Voor eeuwig dankbaar'
© Pro Shots

Van Nistelrooij stapte woensdag verrassend op. Gedoe in zijn technische staf, een gebrek aan steun van de clubleiding en kritiek van spelers op zijn functioneren vormden de aanleiding voor het besluit. Toen De Telegraaf het nieuws naar buiten bracht, noemde de krant Simons als een van de spelers die zijn beklag zou hebben gedaan.

De aanvallende middenvelder was des duivels dat specifiek zijn naam werd genoemd in de krant. Simons meldde zich bij Van Nistelrooij om duidelijkheid te geven en toont zich nu dankbaar op Twitter: 'Bedankt dat u me een betere speler hebt gemaakt, me hebt geholpen om mijn dromen te verwezenlijken en er mede voor hebt gezorgd dat ik in het Nederlands elftal mocht spelen', schrijft Simons.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik ben u voor eeuwig dankbaar. Veel succes in de toekomst, meneer', sluit de spelmaker af. Simons speelde dit seizoen 47 wedstrijden onder Van Nistelrooij, waarin hij twintig keer scoorde en twaalf assists gaf.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer X. Simons
Meer over X. Simons
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.