Shaw weet dat hij beter moet om Malacia van zich af te houden

Reacties

Luke Shaw beseft dat hij met Tyrell Malacia een grote concurrent erbij heeft gekregen voor de linksbackpositie bij Manchester United. De 21-voudig international van Engeland miste vorig seizoen een flink aantal wedstrijden door blessures.

Shaw weet dat hij beter moet om Malacia van zich af te houden
© Pro Shots

Shaw kwam vorig seizoen tot 26 optredens voor Manchester United. Onder de nieuwe manager Erik ten Hag deed de linksback twee keer een helft mee in de oefenduels met Liverpool en Melbourne Victory. Tegen Liverpool werd Shaw vervangen door Malacia en tegen Melbourne kwam hij binnen de lijnen voor de ex-Feyenoorder.

Shaw beseft dat hij aan de bak moet om een basiskracht te blijven bij United. 'Vorig seizoen was zeer teleurstellend, voor het team, maar ook voor mij. Ik liet niet zien wat mensen van mij mogen verwachten , maar we staan nu met z'n allen voor een nieuwe start. Daar hebben we ook uitgebreid over gesproken met de manager', zei Shaw op de clubsite van United.

'Het gaat nu om fit worden, speelminuten maken en begrijpen wat de manager van ons verwacht op het veld. Het gaat erom dat we gezamenlijk honderd procent geven. We kunnen niet tevreden zijn over hoe we als team presteerde. Ik zie nu al een grote verbetering in de afgelopen weken. De manager eist veel van ons, maar wel om ons beter te maken. Hij praat veel over details, maar details winnen wedstrijden', aldus Shaw. United en Ten Hag beginnen het Premier League-seizoen op 7 augustus tegen Brighton & Hove Albion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.