Shaw prijst Ten Hag en gaat in op geruchten over collega-internationals

Reacties

Luke Shaw stelt dat de komst van Erik ten Hag bij Manchester United heel belangrijk is geweest voor zijn carrière. De Engels international is in het afgelopen seizoen weer opgebloeid bij de recordkampioen van Engeland.

Shaw prijst Ten Hag en gaat in op geruchten over collega-internationals
© Pro Shots
Engeland
Engeland
7 - 0
Noord-Macedonië
Noord-Macedonië

Shaw (27) kwam in het afgelopen seizoen tot 47 officiële optredens voor United, waarmee hij de League Cup won en derde werd in de Premier League. Een jaar eerder stopte de teller mede door blessureleed bij 27 officiële duels voor The Mancunians. De linksback was deze jaargang één keer trefzeker en gaf zes assists.

Na de blessure van ex-Ajacied Lisandro Martinez kreeg de dertigvoudig Engels international in het hart van de verdediging de voorkeur boven onder anderen aanvoerder Harry Maguire. De sterke vorm van de ex-speler van Southampton, die in de zomer van 2014 naar United kwam, werd in april beloond met een nieuw vierjarig contract op Old Trafford.

In aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd van Engeland tegen Noord-Macedonië op Old Trafford werd Shaw naar zijn groeiende vorm gevraagd. 'De manager heeft mij enorm geholpen. Hij heeft me naar een hoger niveau gebracht door mij te blijven pushen. Dat heb ik ook nodig om mezelf te blijven verbeteren', zei Shaw op een persconferentie.

Geruchten over collega-internationals Harry Kane, Declan Rice en Mason Mount, die in verband worden gebracht met United, leven ook binnen de nationale ploeg, geeft Shaw aan. 'We maken daar nu ook wel grappen over met elkaar. Maar uiteindelijk weet ik niet wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Daar kan ik dus niet veel over zeggen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.