Man Utd in gesprek met De Gea, afscheid van duo met 29 jaar ervaring

Reacties

David de Gea is met Manchester United in gesprek over een nieuw contract. Dat meldde de club vrijdagmiddag in een officieel statement. Van diverse spelers werd ondertussen afscheid genomen.

Man Utd in gesprek met De Gea, afscheid van duo met 29 jaar ervaring
© Pro Shots

De Spaanse eerste doelman heeft een optie in zijn aflopende contract die gelicht lijkt te worden. De club meldt echter ook dat het in gesprek is over het openbreken van die verbintenis. Dan lijkt De Gea wel salaris in te moeten leveren, is de verwachting bij de Britse media. Ondertussen zoekt manager Erik ten Hag naar een geschikte concurrent voor het clubicoon.

In afwachting van een overeenkomst met De Gea blijven reservekeepers Tom Heaton en Nathan Bishop alvast actief op Old Trafford. Beide goalies hebben een nieuw contract getekend. Iets wat verdedigers Ethan Laird en Rhys Bennett ook deden, terwijl jeugdspeler Mateo Mejia nog in onderhandeling is met de club.

Zoals al eerder bekend werd, is er afscheid genomen van Phil Jones. De verdediger stond twaalf jaar onder contract in Manchester. Na 229 officiële wedstrijden nam hij nu echter de weg naar de uitgang. Iets wat Axel Tuanzebe ook deed. Het kind van de club kwam als achtjarige al bij de jeugdopleiding, maar is zeventien jaar later te licht bevonden voor het grote werk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.