Ten Hag kent route naar landstitel: loodzwaar begin en knallend einde

Reacties

Erik ten Hag weet de weg die hem te wachten staat in de Premier League komend seizoen. Donderdagochtend kwam het speelschema naar buiten. De manager begint zijn tweede jaar met een thuiswedstrijd op Old Trafford.

Ten Hag kent route naar landstitel: loodzwaar begin en knallend einde
© Pro Shots

The Red Devils openen hun seizoen op maandag 14 augustus. Wolverhampton Wanderers komt dan op bezoek in het Theatre of Dreams. Een week later wacht de eerste grote test voor Ten Hag en Manchester United al. Dan moet de ploeg namelijk op bezoek bij Tottenham Hotspur.

Ook in de vierde speelronde staat een loodzware uitwedstrijd op het programma. Arsenal ontvangt Ten Hag en zijn elftal in het Emirates Stadium. Daarna volgt een serie minder aansprekende duels. Tot 28 oktober. Dan komt landskampioen Manchester City op bezoek voor de stadsderby.

In december wacht de zwaarste maand van de eerste seizoenshelft. Manchester United gaat op bezoek bij Newcastle United en Liverpool, terwijl Chelsea op bezoek komt. Daarnaast worden er in de feestmaand nog vier competitiewedstrijden afgewerkt.

Mocht Ten Hag het voor elkaar krijgen tot op de laatste speelronde mee te doen voor de landstitel, dan kan hij zich opmaken voor een loodzwaar einde. In de laatste twee wedstrijden treft Manchester United rivaal Arsenal, waarna het op bezoek moet bij Brighton & Hove Albion.

De belangrijkste duels van Manchester United:

Speelronde Tegenstander Locatie
1 Wolverhampton Wanderers Thuis
2 Tottenham Hotspur Uit
4 Arsenal Uit
10 Manchester City Thuis
14 Newcastle United Uit
15 Chelsea Thuis
17 Liverpool Uit
21 Tottenham Hotspur Thuis
27 Manchester City Uit
31 Chelsea Uit
32 Liverpool Thuis
34 Newcastle United Thuis
37 Arsenal Thuis
38 Brighton & Hove Albion Uit
Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.