Sevilla offert in Europa uitblinker Gueye voor invalkracht Ocampos

Reacties

Zaterdag een van de uitblinkers bij Sevilla, donderdag tegen PSV toeschouwer. Winteraanwinst Pape Gueye is namelijk buiten de Europese selectie gelaten.

Sevilla offert in Europa uitblinker Gueye voor invalkracht Ocampos
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
3 - 0
PSV
PSV

PSV moet een kanttekening zetten bij de analyses van de laatste La Liga-duels van Sevilla. Gueye was zaterdag een van de uitblinkers tegen Real Mallorca. Maar trainer Jorge Sampaoli kan hem niet opstellen in het Europa League-duel met de Eindhovenaren.

Sevilla heeft Gueye, die eind januari op huurbasis werd overgenomen van Olympique Marseille, namelijk niet ingeschreven voor de Europa League. De Spaanse club gaf voor de laatste beschikbare plaats de voorkeur aan Lucas Ocampos, die na zijn mislukte avontuur bij Ajax terugkeerde in Sevilla en de laatste weken de rol van invaller speelt.

Voor andere winteraanwinst Bryan Gil, gehuurd van Tottenham Hotspur, is er een andere route gevonden om hem inzetbaar te hebben in Europa. De 22-jarige aanvaller is dankzij zijn geboortejaar (2001) en zijn verleden in Spanje te plaatsen op de B-lijst.

Sampaoli kan donderdag geen beroep doen op Papu Gómez, die door een enkeloperatie tot in maart aan de kant staat. Karim Rekik is een twijfelgeval. De verdediger moest vanwege achillespeesproblemen de training laten schieten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.