'Sevilla is al bezig met aantrekken van opvolger voor Ajax-target Ocampos'

Reacties

Sevilla bereidt zich alvast voor op het vertrek van Lucas Ocampos. Volgens Spaanse media zijn de Andalusiërs al in gesprek met Adnan Januzaj, die de opvolger moet worden van het Argentijnse doelwit van Ajax.

'Sevilla is al bezig met aantrekken van opvolger voor Ajax-target Ocampos'
© Pro Shots

Ocampos moet in Amsterdam de opvolger worden van Antony, die aan Manchester United zal worden verkocht. De 28-jarige vleugelaanvaller trainde volgens Spaanse media dinsdagochtend al niet meer mee met de ploeg van trainer Julen Lopetegui.

Zelf zit Sevilla ook niet stil. Volgens Spaanse media zijn de onderhandelingen met Januzaj al opgestart. De 27-jarige Belg, die in het verleden bij Manchester United en Borussia Dortmund speelde, is transfervrij na zijn vertrek bij Real Sociedad.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De transfersom die Ocampos moet opleveren, steken de Andalusiërs in de komst van een nieuwe centrumspits. Umar Sadiq (ex-NAC Breda, nu Almería) en Raúl de Tomas (Espanyol) worden door Spaanse media genoemd als opties.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.