Sevilla haalt Chicharito als directe concurrent voor De Jong

Reacties

Sevilla heeft zich per direct versterkt met Javier Hernández. De spits, ook wel bekend als Chicharito, wordt overgenomen van West Ham United en moet in Andalusië de strijd aangaan met Luuk de Jong. Hij tekent voor drie jaar.

Sevilla haalt Chicharito als directe concurrent voor De Jong

Op dit moment is De Jong nog eerste spits bij Sevilla, maar de Nederlander wacht na drie wedstrijden nog altijd op zijn eerste doelpunt in La Liga. De eerder deze zomer voor zeventien miljoen euro aangetrokken Munas Dabbur lijkt alweer afgeschreven te zijn door Sevilla.

Omdat Dabbur de eerste wedstrijden van het seizoen niet eens bij de wedstrijdselectie zat, was het geen geheim dat Sevilla nog een extra spits wilde halen. Mariano Díaz van Real Madrid werd genoemd, maar de keuze is gevallen op Hernández. De Spanjaarden betalen naar verluidt acht miljoen euro voor de Mexicaan.

La Liga is geen onbekend terrein voor Chicharito. De routinier stond eerder immers onder contract bij Real Madrid, dat hem voor een jaar huurde van Manchester United. De spits kwam verder uit voor Chivas Guadalajara en Bayer Leverkusen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.