Seuntjens put motivatie uit de voetballiefde van zijn zoon

Reacties

Ralf Seuntjens werkt op het trainingsveld van Sparta Rotterdam hard aan zijn rentree. Als er iets duidelijk is over zijn toekomst als profspeler, dan is het dat er aan motivatie geen gebrek is.

Seuntjens put motivatie uit de voetballiefde van zijn zoon
© Pro Shots

De 33-jarige aanvaller kreeg een maand geleden het prachtige nieuws dat de activiteit van de lymfeklierkanker waar hij mee te maken had, was verdwenen. Seuntjens heeft de training hervat, met als doel terug te keren in het profvoetbal. Trainingsritme opdoen bij Sparta moet hem helpen om uiteindelijk weer in actie te komen voor zijn Japanse club FC Imabari. Hij speelde in mei van vorig jaar zijn laatste wedstrijd tot nu toe voor Imabari, dat hem anderhalve maand eerder had overgenomen van NAC Breda.

Thuis wordt Seuntjens iedere dag geconfronteerd met zijn belangrijkste drijfveer. Hij heeft twee kinderen, van wie de oudste (vier jaar) inmiddels helemaal voetbalgek is. 'Voor hem zou het fantastisch zijn als hij zijn vader nog een serieuze wedstrijd kan zien spelen', zegt de voormalig speler van onder meer VVV-Venlo, De Graafschap en NAC.

Seuntjens wil zijn zoon dat mooie moment graag bezorgen: 'Daar ga ik mijn uiterste best voor doen. Moeten is het zeker niet, maar willen héél graag. Al zou het maar een kwartier zijn. Het is een mooie droom. De tijd zal nu moeten uitwijzen of het allemaal mogelijk is.'

Lees het volledige verhaal met Seuntjens op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.