Seuntjens niet geschorst voor 'teringzooi-tirade' richting arbiter Nijhuis

Reacties

NAC Breda kan vrijdag gewoon beschikken over Ralf Seuntjens. De 32-jarige aanvaller moest vrezen voor een schorsing, nadat hij snoeihard uithaalde richting scheidsrechter Bas Nijhuis, maar de KNVB heeft na een vooronderzoek besloten om hem slechts een voorwaardelijke schorsing op te leggen.

Seuntjens niet geschorst voor 'teringzooi-tirade' richting arbiter Nijhuis
© Pro Shots
FC Volendam
FC Volendam
1 - 0
NAC Breda
NAC Breda

NAC verloor maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie met 1-0 bij FC Volendam, dankzij een absolute wereldgoal van Denso Kasius. Na afloop ging het echter vooral over een doelpunt dat níét doorging. Seuntjens scoorde, maar zou daarbij de keeper van de thuisploeg hebben gehinderd. En dus zette scheidsrechter Bas Nijhuis een streep door de goal.

Daar was Seuntjens na afloop woest over. 'Ik spring niet eens, ik doe eigenlijk niks. Het is een schandalige beslissing. Hij laat alles doorgaan, ik zit onder de krassen en dan fluit hij hiervoor. Het slaat helemaal nergens op. Je moet door, maar het is gewoon een schande. Het is gewoon één grote teringzooi. Het is een vieze streek, zo maakte hij Nijhuis tegenover ESPN met de grond gelijk.

Dinsdag bood Seuntjes via de officiële kanalen van NAC zijn excuses aan, en dat lijkt enigszins geholpen te hebben. De routinier is wel bestraft, maar zijn schorsing van één duel is voorwaardelijk. En dus kan hij vrijdagavond gewoon in actie komen, als NAC het thuis opneemt tegen MVV Maastricht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.