Seuntjens komt dag na tirade met excuses aan Nijhuis

Reacties

Ralf Seuntjens doet een poging zijn relatie met scheidsrechter Bas Nijhuis te lijmen. De spits van NAC Breda komt met excuses voor zijn taalgebruik.

Seuntjens komt dag na tirade met excuses aan Nijhuis
© Pro Shots
FC Volendam
FC Volendam
1 - 0
NAC Breda
NAC Breda

Seuntjens zette maandag grote vraagtekens bij het optreden van Nijhuis. Woorden als 'schandalig', 'teringzooi' en 'vieze streek' vielen in de tirade van de NAC-routinier over de arbiter tijdens de wedstrijd tegen FC Volendam (1-0).

Een dag later is de woede wat gaan liggen en bezigt Seuntjens meer vredelievende taal richting Nijhuis. 'Gisteren heb ik in de emotie dingen geroepen die ik niet had moeten zeggen', richt hij zich via NAC-twitter tot de arbiter. 'Nog steeds vind ik het wel een zuiver doelpunt, maar daar gaan we het niet over eens worden. Mijn excuses voor mijn taalgebruik.'

Seuntjens wil met de verontschuldiging de angel uit het conflict halen. 'Ik hoop dat we er nu gewoon lekker een streep onder kunnen zetten en in het vervolg schudden we elkaar weer de hand. We volgen elkaar ook op Instagram, dus no hard feelings vanuit mijn kant. We zien elkaar, groetjes.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.