Serie A lonkt voor Groningse opvolger van Tadic

Reacties

Filip Kostic kijkt toe hoe Juventus en Eintracht Frankfurt onderhandelen over een afkoopsom. De Servische wingback zelf weet al wat hij jaarlijks kan opstrijken in Turijn.

Serie A lonkt voor Groningse opvolger van Tadic
© Pro Shots

Volgens Duitse en Italiaanse media ligt er een contract voor drie jaar klaar voor Kostic, die dan per jaar 2,5 miljoen euro gaat verdienen in Turijn. Om de deal te kunnen bezegelen moeten de clubs nog wel tot een vergelijk komen over een afkoopsom.

Eintracht Frankfurt heeft het eerste Juventus-bod van naar verluidt twaalf miljoen euro als te mager afgewezen. De Duitse club vraagt twintig miljoen voor de 29-jarige Serviër, die in 2012 in Groningen als opvolger van Dusan Tadic aan zijn eerste buitenlandse avontuur begon. De verwachting is dat er een afkoopsom van ruim zeventien miljoen uit zal rollen.

Frankfurt is bereid Kostic deze zomer te verkopen, ook om te voorkomen dat de aanvaller over een jaar gratis de deur uitloopt. Een jaar geleden hield de winnaar van de Europa League wel de poot stijf bij de concrete interesse van Lazio. Het leidde tot een korte soap, waarbij Kostic uit onvrede niet kwam opdagen maar na excuses alsnog zijn kunsten ging vertonen bij Eintracht.

Na de Europa League-finale schreven we over de redenen achter de groeiende belangstelling voor Kostic.  

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.