Kostic sluit moeizame transferzomer af: 'Ik heb mijn woord gehouden'

Reacties

Filip Kostic heeft een dikke streep onder de moeizame transferzomer gezet. De Serviër leek lang op weg naar Lazio, maar bleef tegen alle verwachtingen in toch bij Eintracht Frankfurt. Een korte soap volgde, waarin de clubleiding boos was op Kostic en de speler niet meer op kwam dagen en een wedstrijd miste.

Kostic sluit moeizame transferzomer af: 'Ik heb mijn woord gehouden'
© Pro Shots

Daarvoor waren ook Lazio en Eintracht Frankfurt zelf niet handig bezig. De Duitsers zouden bewust een verkeerd mailadres door hebben gegeven om de onderhandelingen te vertragen, terwijl Lazio een lager dan afgesproken bod zou hebben neergelegd bij Eintracht Frankfurt.

Het resulteerde uiteindelijk allemaal in een bijzondere boetedoening van Kostic. 'Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan de fans die verkeerd geïnformeerd zijn. Ik wil mijn teamgenoten bedanken voor de steun. Sommige mensen zijn mij een verontschuldiging verschuldigd, maar daar hebben we geen tijd voor', verklaarde de ex-speler van FC Groningen via social media.

Een maand later lijkt de brand weer geblust. 'Ik heb de fans beloofd dat ik sterker en gemotiveerder terug zou keren, wat er ook voorgevallen is. Ik heb mijn woord gehouden: ik blijf altijd mijn best doen voor de club', vertelt Kostic aan Bild. Een gesprek met trainer Oliver Glasner betekende definitief het einde van de soap. 'We hebben gesproken en hij begreep de situatie waarin ik op dat moment zat. Daar heb ik hem voor bedankt, de trainer is een echte professional.'

Kostic nam sportief ook al revanche, met voor de interlandperiode een winnende goal tegen Bayern München. Na de interlandperiode is Hertha BSC de tegenstander voor Eintracht Frankfurt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.