Kostic draait het om na soap: 'Anderen moeten zich bij mij verontschuldigen'

Reacties

Filip Kostic heeft met een wel heel opmerkelijke spijtbetuiging een einde gemaakt aan een lange transfersoap tussen hem, Eintracht Frankfurt en Lazio. Kostic biedt zijn excuses aan, maar vindt ook dat anderen zich moeten verontschuldigen.

Kostic draait het om na soap: 'Anderen moeten zich bij mij verontschuldigen'
© Pro Shots

Op zijn Instagrampagina legt Kostic uit waarom hij niet op kwam dagen op de training en niet in actie kwam voor de interlandperiode. 'Ik was mentaal niet klaar om te spelen tegen Arminia Bielefeld, het was geen staking', verzekerde Kostic de fans.

Het transferverhaal rond Kostic kreeg na het sluiten van de markt een rare wending. Via de media werden er scenario's afgetekend en ontkend door de clubs. Zo zou Eintracht Frankfurt bewust een verkeerd emailadres hebben opgegeven om de onderhandelingen dwars te zitten, Lazio zou juist weer een te laag (en niet afgesproken) officieel bod hebben neergelegd voor Kostic.

Werkgever Eintracht Frankfurt was in ieder geval niet blij met de instelling van Kostic, die een transfer naar Lazio af wilde dwingen. 'Dit is raar gedrag waar ik grote vraagtekens bij zet, zo ga je simpelweg niet met elkaar om. Filip heeft veel aan ons te danken', reageerde technisch directeur Markus Krösche.

Kostic zelf gaat alles geven voor Eintracht Frankfurt, zo geeft hij aan. 'Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan de fans die verkeerd geïnformeerd zijn. Ik wil mijn teamgenoten bedanken voor de steun. Sommige mensen zijn mij een verontschuldiging verschuldigd, maar daar hebben we geen tijd voor. Er staat namelijk een moeilijk seizoen voor de boeg. Ik blijf sterk en zal blijven vechten voor de club. Het team heeft me nodig', aldus Kostic.

Eintracht Frankfurt won nog niet in de Bundesliga dit seizoen en staat veertiende na drie duels. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer F. Kostić
Meer over F. Kostić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.