Rel rond werkweigeraar Kostic: 'Raar gedrag, zo ga je niet met elkaar om'

Reacties

Er is een behoorlijke rel ontstaan rond Filip Kostic, ex-speler van FC Groningen. De Servische aanvaller wil weg bij Eintracht Frankfurt, in een poging om een transfer te forceren weigert hij zich voorlopig te melden bij zijn werkgever. De club is vanzelfsprekend not amused.

Rel rond werkweigeraar Kostic: 'Raar gedrag, zo ga je niet met elkaar om'
© Pro Shots
Arminia Bielefeld
Arminia Bielefeld
1 - 1
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt

In Nederland kennen we de nu 28-jarige Kostic van zijn tijd bij FC Groningen. Daar streek hij in 2012 neer, vooral in zijn tweede seizoen was hij van grote waarde. Dat leverde hem toen een transfer naar VfB Stuttgart op, later verhuisde hij naar Hamburger SV, voordat hij overstapte naar Frankfurt. Eerst huurde die club hem van HSV, maar in 2019 maakte hij definitief de overstap. Ook bij Die Adler deed hij het uitstekend, en dat wil hij nu verzilveren.

Lazio heeft namelijk interesse in Kostic, die zelf ook dolgraag de overstap wil maken naar de Serie A. Het gonst al weken van de geruchten rondom de Serviër, maar nu wil hij ook echt doorpakken. Om een overstap te forceren, besloot Kostic om de training van vrijdag (een dag voor het uitduel met Arminia Bielefeld) te skippen. 'Update: Frankfurt moet het tegen Bielefeld doen zonder vleugelaanvaller Kostic, die niet is komen opdagen voor de training', zo schreef de club vrijdagavond op Twitter. Daar werd vervolgens fijntjes aan toegevoegd: 'Hij heeft nog een contract tot medio 2023.'

Namens de club reageert technisch directeur Markus Krösche bij Kicker boos. 'Hij heeft ons verteld dat hij weg wil, maar er ligt helemaal geen officieel bod. We wensen ons niet onder druk te laten zetten. Dit is raar gedrag waar ik grote vraagtekens bij zet, zo ga je simpelweg niet met elkaar om. Filip heeft veel aan ons te danken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.