Semedo zwaait met dankbetuiging af bij Barcelona

Reacties

De transfer moet officieel nog zijn beslag krijgen, maar Nélson Semedo heeft al afscheid genomen van Barcelona. De 26-jarige rechtsback gaat zijn carrière vervolgen in de Premier League.

Semedo zwaait met dankbetuiging af bij Barcelona
© Pro Shots

Semedo kijkt allerminst in wrok om getuige zijn dankwoord op Instagram. 'Dank je Barcelona voor het geven van de kans mijn droom te leven, het shirt te dragen, in Camp Nou te spelen, te leren en te genieten van het beste in de wereld. Het waren drie jaren om nooit meer te vergeten, mijn eeuwige dank.'

Semedo staat aan de vooravond van een transfer naar Wolverhampton Wanderers. De Premier League-club betaalt naar verluidt dertig miljoen euro voor de Portugese international. Dat bedrag wordt door Barcelona aangewend om de selectie in de lijn van Ronald Koeman te versterken. Ajacied Sergiño Dest is daarbij een optie voor de vacature aan de rechterkant.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.