Seedorf tevreden: 'We moeten ietsjes slimmer worden'

Reacties

Het doelpuntloze gelijkspel tegen Benin betekende dat Kameroen als nummer twee doorgaat in de strijd om de Afrika Cup. Bondscoach Clarence Seedorf ziet zijn ploeg groeien.

Seedorf tevreden: 'We moeten ietsjes slimmer worden'

Kameroen heeft in de drie groepsduels maar twee keer gescoord. Die gebrekkige scoringsdrift baart Seedorf geen zorgen. 'Soms gaat die bal er niet in, soms heeft het te maken met keuzes. We hadden betere keuzes kunnen maken', zei de oud-international tegen FOX Sports.

Seedorf ziet zijn ploeg groeien in het toernooi. 'We hebben in alle wedstrijden gedomineerd. Dat nemen we mee. Vandaag waren we weer iets beter. Onze eerste helft was erg goed, we moeten in de laatste fase ietsjes slimmer worden. We nemen heel veel positieve dingen mee naar volgende wedstrijd.'

De volgende wedstrijd is een confrontatie met Nigeria. 'Het is een bekende tegenstander, maar ik ga een dagje rusten en dan gaan we rustig naar de wedstrijd toewerken', aldus Seedorf na het doelpuntloze gelijkspel als sluitstuk van de groepsfase, waarin geen treffer werd geïncasseerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.