Seedorf presenteert selectie Kameroen voor jacht op Afrika Cup

Reacties

De selectie van Kameroen voor het toernooi om de Afrika Cup is bekendgemaakt. Andre Onana is zoals verwacht een van de 23 spelers in de groep van bondscoach Clarence Seedorf.

Seedorf presenteert selectie Kameroen voor jacht op Afrika Cup

Het meest prestigieuze Afrikaanse voetbaltoernooi begint om 21 juni officieel. Kameroen neemt het in de groepsfase op tegen Ghana, Benin en Guinee-Bissau. De ploeg van Seedorf is een van de outsiders achter favorieten Egypte, Senegal, Ghana en Marokko.

Onana is onder de Nederlandse bondscoach de eerste keeper en krijgt de voorkeur boven Carlos Kameni. Naast de Ajax-goalie zijn Andre Frank Anguissa (Fulham), Eric Maxim Choupo-Moting (Paris Saint-Germain), Clinton N'Jie (Olympique Marseille) en Karl Toko Ekambi (Villarreal) de bekendste spelers.

Kameroen overtuigde in de kwalificatiereeks niet. Vooral scoren bleek een probleem, er werd maar zes keer doel getroffen in de zes duels. Defensief had Seedorf de zaken beter op orde met slechts drie tegengoals in de wedstrijden tegen groepswinnaar Marokko, de Comoren en Malawi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Kameroen
Meer over Kameroen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.