Schweinsteiger laat zich ook zien bij Duitse ploeg

Reacties

Joachim Löw heeft donderdag 23 man tot zijn beschikking tijdens de training. De Duitse bondscoach kon ook Bastian Schweinsteiger verwelkomen op het veld.

Schweinsteiger laat zich ook zien bij Duitse ploeg

Schweinsteiger had woensdagmiddag nog de gezamenlijke fietstocht laten lopen om een eigen programma af te werken. De middenvelder van Bayern München kampte met de naweeën van een knieblessure.

Tijdens de eerste gezamenlijke training in Zuid-Tirol op weg naar het WK was de 29-jarige Schweinsteiger van de partij. Met diens aanwezigheid had Löw alle 23 beschikbare internationals op het veld staan.

Löw wacht nog op de komst van vier internationals. Manuel Neuer (schouder) en Philipp Lahm (enkel) melden zich vanwege hun blessureleed vrijdag bij de Duitse nationale ploeg. De kersverse vader Per Mertesacker sluit donderdagmiddag aan.  

Sami Khedira bereidt zich voor met Real Madrid op de finale van de Champions League van zaterdag. Twee dagen na de finale in Lissabon tegen Atlético Madrid meldt de middenvelder zich bij de Duitse ploeg.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.