Schuurs-route voor Beukema? Feyenoord en AZ azen op Go Ahead-talent

Reacties

Feyenoord, FC Utrecht en AZ willen zich versterken met Sam Beukema en hebben zich inmiddels gemeld voor de verdediger van Go Ahead Eagles die dit seizoen grote indruk maakt in de Keuken Kampioen Divisie.

Schuurs-route voor Beukema? Feyenoord en AZ azen op Go Ahead-talent
© Pro Shots

Het trio geïnteresseerden uit de Eredivisie ondervindt onder meer concurrentie van twee Engelse clubs. Ook FC Groningen en FC Twente hebben belangstelling voor Beukema.

Beukema (22) is een van de vaste krachten in de ijzersterke defensie van Go Ahead Eagles, de club die de laatste maanden de clean sheets aaneenrijgt in de een na hoogste afdeling. Deze week spreekt hij zich in VI uit over zijn ambities, waarbij onder meer de Perr Schuurs-route ter sprake komt.

'Zo'n stap die Perr Schuurs maakt, van Fortuna naar Ajax, waarom zou ik zoiets niet kunnen? Of het wel of niet met een tussenstap is, ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat er nog veel meer in het vat zit', zegt de verdediger in dat interview.

'Ik denk ook dat als ik heb geproefd van een hoger niveau, ik het karakter heb ten koste van alles aan te slagen. Ik ben zo leergierig en eager om te blijven investeren in mezelf. Dan zie ik geen plafond.'

Het contract van Beukema met Go Ahead Eagles loopt in 2023 af.

Lees op VI PRO het hele interview met Sam Beukema:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer S. Beukema
Meer over S. Beukema
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.