Schrik van Real Madrid krijgt ultieme beloning met belletje Van 't Schip

Reacties

De week kan niet meer stuk voor Georgios Athanasiadis. Na zijn heldenoptreden tegen Real Madrid is de doelman van Sheriff Tiraspol nu ook voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Griekenland.

Schrik van Real Madrid krijgt ultieme beloning met belletje Van 't Schip

Bondscoach John van 't Schip kan geen beroep doen op keeper Sokratis Dioudis van Panathinaikos en heeft daarom een uitnodiging gestuurd naar Athanasiadis. In de WK-kwalificatiereeks neemt Griekenland het op 9 oktober op tegen Georgië en drie dagen later staat het duel met Zweden op het programma.

Sheriff verraste dinsdagavond vriend en vijand door Real Madrid met 1-2 te kloppen. De 28-jarige Athanasiadis, die gehuurd wordt van AEK Athene, groeide uit tot de grote sta-in-de-weg voor de Spanjaarden en werd verkozen tot man van de wedstrijd. Eerder hield de goalie ook al 'de nul' tegen Shakhtar Donetsk (2-0 winst).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Shirtje ruilen met Courtois
'Ik moest huilen van geluk', sprak Athanasiadis na de overwinning in de Griekse media. Na afloop wisselde hij van shirt met collega Thibaut Courtois: 'Ik zei dat ik zijn shirt wilde hebben en stelde voor om dat in de kleedkamer te regelen. Hij zei: "dat is goed, maar dan wil ik jouw shirtje ook"', aldus Athanasiadis.

WK Kwalificatie Europa

Stand Groep B WK Kwalificatie Europa 2022 Qatar

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Spanje
8
6
1
1
15-5
+10
19
2
Zweden
8
5
0
3
12-6
+6
15
3
Griekenland
8
2
4
2
8-8
0
10
4
Georgië
8
2
1
5
6-12
-6
7
5
Kosovo
8
1
2
5
5-15
-10
5
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.